Bosanski Haber Girişi : 03 Mart 2021 11:31

Vučić razgovarao sa Hadžifejzovićem: Jesi li pucao na Sarajevo?

- Ako do 15. aprila ne dam veliki intervju uživo za FACE, imate pravo da me svaki dan, nakon tog dana, nazovete lažovom!, kazao je Vučić u kratkom razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem

 

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije boravio je jučer u Sarajevu gdje je uručio donaciju od 5.000 vakcina. Nakon press konferencije Vučić je za FACE TV, razgovarao sa Senadom Hadžifejzovićem.

 

Prilikom razgovora Vučić je istakao kako je taj intervju, zapravo, “uvodni intervju” te najavio kako će do 15. aprila dati “veliki intervju”.

 

- Ako do 15. aprila ne dam veliki intervju uživo za FACE, imate pravo da me svaki dan, nakon tog dana, nazovete lažovom! No, morate doći u Beograd prije intervjua da Vam pokažem nešto i da to snimite,rekao je predsjednik Srbije u razgovoru za FACE TV.  

 

 

 

 

 

 

Senad Hadžifejzović upitao je Vučića i hoće li se otcijepiti Republika Srpska na što je Vučić odgovorio: - Ne tjerajte me da govorim šta stvarno mislim o tom pitanju, jer sam to rekao u lice i predstavnicima i Hrvata i Bošnjaka a zna i Mile šta sve mislim!

 

Hadžifejzović je, između ostalog, u kratkom razgovoru pitao Vučića i da li je pucao na Sarajevo.

 

 

 

Zambak.ba