Bosanski Haber Girişi : 28 Mart 2021 17:52

Počinju letovi AnadoluJeta iz Sarajeva za Istanbul

AnadoluJet uz ostale letove po Turskoj i svijetu, uspostavit će letove i između Sarajeva i Istanbula...

 

Nastavljajući da širi svoju međunarodnu mrežu letova, AnadoluJet je na svoju listu dodao glavni grad Bosne i Hercegovine-Sarajevo.

 

Korisnici AnadoluJeta, koji će iz Bosne i Hercegovine putovati letovima od Sarajeva do istanbulskog aerodroma Sabiha Gökçen, povezanim letovima će imati priliku putovati u sve dijelove Anadolije i na mnoga međunarodna odredišta.

 

 

 

Od 28. marta 2021. letovi između Sarajeva i Istanbula Sabiha Gökçen, obavljat će se tri dana u sedmici i to četvrtkom, petkom i nedjeljom, a letovi će biti organizirani u 14.50 sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo i u 13.10 sa aerodroma Sabiha Gökçen.

 


Karte kupljene do kraja godine imaju pravo promjene bez “kazni”. Za detaljne informacije možete posjetiti web stranicu www.anadolujet.com, kao i pogledati "Prava fleksibilnih karti" za detaljne informacije o otkazivanju, povratu i promjeni prava na kupljene kartama.

 

 

 

 

AnadoluJet redovno primjenjuje visoke standarde higijenskih mjera kako bi osigurao zdravo i sigurno putovanje svojim putnicima i letačkoj posadi.
Detaljnijim informacijama možete pristupiti  https://www.anadolujet.com/tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/guvenli-se Seyahat-standartlarimiz.

 

 


 

O AnadoluJet-u:

 

AnadoluJet je osnovan 2008. godine kako bi zadovoljio potrebe Anadolije u vazdušnom saobraćaju sa mnogo povoljnijim opcijama. Kao uspješan niskobudžetni brend  Turkish Airlinesa, trenutno posluje na 43 aerodroma s flotom od 36 aviona.

 


AnadoluJet započinje međunarodne letove od 11. juna 2020. leti iz Istanbula (Sabiha Gökçen) i aerodroma  Esenboğa u Ankari, do mnogih tačaka u Turskoj i inostranstvu. 

Uspješna niskobudžetna aviokompanija, koja obavlja svoje letove s iskusnom kabinskom i kokpitskom posadom kompanije Turkish Airlines, služit će u širokoj mreži letova u mnogim zemljama sa svojom flotom koja će ovim novim planiranim mrežama doseći 57 aviona.

 


Dodajući vrijednost razvoju tehnologije svojim inovativnim pristupom, AnadoluJet će nastaviti da širi svoju mrežu letova sa sjedištem u Anadoliji. Nudeći udobno i pristupačno putničko iskustvo sa besplatnom hranom, uslugama prtljaga i objektima za iznajmljivanje automobila, AnadoluJet će nastaviti pružati visokokvalitetnu uslugu svojim cijenjenim gostima.

Za više informacija o AnadoluJet-u; možete posjetiti https://www.anadolujet.com/tr.

 

 

 

Zambak.ba