Bosanski Haber Girişi : 23 Şubat 2021 16:45

Počela vakcinacija u Crnoj Gori

Crna Gora, istakla je ministrica Borovinić Bojović, očekuje novu pošiljku od 5.000 doza vakcina Sputnjik V, koje bi u crnogorski grad Podgoricu trebale stići u četvrtak 25. februara, te 30.000 doza koje je donirala kineska vlada...

 

Vakcinacija protiv koronavirusa u Crnoj Gori započela je danas u 12:00 sati. U okviru vakcinacije započete vakcinama koje je donirala Srbija, prva doza dobila je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

 

Vakcinacija protiv koronavirusa u Crnoj Gori počela je danas. U okviru vakcinacije, započete vakcinama koje je Crnoj Gori prošle sedmcie donirala Srbija, prvu dozu primila je Jelena Borovinić, ministrica zdravlja Crne Gore.

 

Vakcinacija će se nastaviti vakcinisanjem ljekara koji rade sa pacijentima na COVID-19 odjelima u Kliničkom centru Crne Gore i koji još uvijek nisu bili zaraženi koronavirusom. Ministrica Borovinić Bojović pozvala je građane da poštuju mjere za suzbijanje epidemije te je izjavila da je cilj masovno vakcinisanje.

 

Crna Gora, istakla je ministrica Borovinić Bojović, očekuje novu pošiljku od 5.000 doza vakcina Sputnjik V, koje bi u crnogorski grad Podgoricu trebale stići u četvrtak 25. februara, te 30.000 doza koje je donirala kineska vlada a koje bi trebale stići 27. februara.

 

 

Zambak.ba